Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠεριστροφικές Sifter οθόνες

Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος

Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος

  • Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος
  • Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος
Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AAREAL
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πλαστική ταινία για τη μηχανή, και υποκαπνισμός-ελεύθερη ξύλινη περίπτωση κοντραπλακέ για τα ανταλλα
Χρόνος παράδοσης: 30~35 ημέρες εργασίας μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 5 σετ ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Χαρακτηριστικά: υπερνικήστε την οθόνη που συνδέουν το πρόβλημα που προκαλείται από την κυκλική δομένος οθόνη και τη πλεονεκτήματα: μεγάλη περιεκτικότητα, μεγάλη περιοχή διαλογής, εύκολες να αντικαταστήσουν την οθόνη κ.λπ.
Κυκλοφορία: περιστροφική μετακίνηση Εναλλακτικό όνομα: trommel οθόνη, περιστροφική οθόνη, οθόνη τυμπάνων, οθόνη, κύλινδρος γύρω από sifter κ.λπ.
Τύπος: με τον άξονα, shaftless ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΣΗΣ: 5°~7°
Υλικό: ανοξείδωτο 304, 316L, χάλυβας άνθρακα κ.λπ. εφαρμογή: βιομηχανία δημοτικών αποβλήτων, βιομηχανία τροφίμων, λιπάσματα κ.λπ.
Υψηλό φως:

μηχανή ταξινομητών αέρα

,

περιστροφική sifter μηχανή

Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος

 

Εισαγωγή Trommel υψηλής αποδοτικότητας των περιστροφικών μηχανών οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος:

Οι Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος έχουν το ευρύ φάσμα των μεγεθών και των ικανοτήτων. Είναι μια μηχανική μηχανή διαλογής που χρησιμοποιείται για να χωρίσει τα υλικά. Αποτελείται από ένα διατρυπημένο κυλινδρικό τύμπανο που είναι κανονικά ανυψωμένο διαγωνίως στο τέλος τροφών, τη μηχανή, τη μονάδα μείωσης, το πλαίσιο οθόνης και τη σφραγίζοντας κάλυψη. Είναι επίσης γνωστό ως trommel οθόνη, περιστροφική οθόνη, trommel δομένος οθόνη, trommel δομένος κόσκινο, οθόνη τυμπάνων, κόσκινο τυμπάνων, μηχανή διαλογής τυμπάνων, οθόνη, κύλινδρο γύρω από sifter, περιστροφική οθόνη κυλίνδρων, κυλινδρικό κόσκινο, οθόνη κυλίνδρων, οθόνη κυλίνδρων, κόσκινο κ.λπ. κυλίνδρων.

 

Αρχή εργασίας Trommel υψηλής αποδοτικότητας των περιστροφικών μηχανών οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος:

  Πώς η περιστροφική trommel μηχανή οθόνης λειτουργεί; Όταν η ροή υλικών προς κατά μήκος του κεκλιμένου περιστρεφόμενου τυμπάνου, υλικά πηδά και κυλά, μικρών διαστάσεων υλικός ο μικρότερος από τα περάσματα ανοιγμάτων οθόνης μέσω της οθόνης, ενώ οι μεγάλου μεγέθους υλικές έξοδοι στο άλλο άκρο του τυμπάνου. 

Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος 0

                              Υλικό τρέχοντας κράτος στην περιστροφική οθόνη

 

Άλλα ονόματα περιστροφική οθόνη, trommel οθόνη, οθόνη τυμπάνων, οθόνη, κύλινδρος γύρω από sifter κ.λπ.
Μετακίνηση περιστροφική φυγοκεντρική μετακίνηση
Πηγή ισχύος γενικοί μηχανή και μειωτής
Τύπος με τον άξονα, shaftless
Γωνία της κλίσης 5°~7°
Υλικό χάλυβας άνθρακα, ανοξείδωτο 304, 316L
Πλεονεκτήματα υπερνικήστε το πλέγμα οθόνης συνδέοντας το πρόβλημα που προκαλείται από την κυκλική δομένος οθόνη και τη γραμμική οθόνη στο στάδιο των υγρών υλικών διαλογής
Χαρακτηριστικά γνωρίσματα έχετε την ισχυρή προσαρμοστικότητα στα υλικά. Το υλικό που είναι κολλώδες, με την υψηλή υγρασία, βρώμικη και τα διάφορα μπορούν να καλυφθούν

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Trommel υψηλής αποδοτικότητας των περιστροφικών μηχανών οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος:

1. Απαλλαγμένος από τη ρύπανση εσώκλεισε πλήρως τη δομή, καμία ρύπανση σκόνης, βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας για τους χειριστές επίσης.
2. Ανώτερη απλή δομή σχεδίου, εύκολη συντήρηση, σταθερή λειτουργία, μικρή κατανάλωση ενέργειας.
3. Σχεδιασμένη για να εγκαταστήσει τη λειτουργία σας Trommel η οθόνη μπορεί να προσαρμοστεί για να συναντήσει τη διαφορετική ικανότητα και τον εργασιακό χώρο.
4. Η μακράς διαρκείας οθόνη έκτασης οθόνης αποτελείται από 16Mn με την ισχυρή δύναμη, την καλή αντίσταση γδαρσίματος και την υψηλή αποδοτικότητα διαλογής.
5. Μεταβλητό λίπασμα σειράς εφαρμογής, χημική ουσία, άνθρακας, πλαστικό, ανακύκλωση, μεταλλουργία, ορυκτός-που επιλέγουν κ.λπ.
6. Λιγότερη αυτόματη καθαρίζοντας βούρτσα παρεμπόδισης στην κορυφή trommel της οθόνης για να αποφύγει την παρεμπόδιση.

 

Δομή Trommel υψηλής αποδοτικότητας των περιστροφικών μηχανών οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος:

  Η περιστροφική οθόνη τοποθετείται πλάγια στο πλαίσιο. Η μηχανή συνδέεται με τη μονάδα τυμπάνων μέσω της σύζευξης και του μειωτή για να οδηγήσει τη μονάδα τυμπάνων για να περιστραφεί για τον άξονά της. Αφότου εισάγει το υλικό τη trommel οθόνη, λόγω της κλίσης και της περιστροφής της συσκευής κυλίνδρων, το υλικό στην επιφάνεια κόσκινων αναποδογυρίζεται και κυλιέται, έτσι ώστε το κατάλληλο υλικό (το προϊόν κάτω από το κόσκινο) απαλλάσσεται μέσω του λιμένα απαλλαγής στο κατώτατο σημείο του οπίσθιου άκρου του τυμπάνου, και το αναρμόδιο υλικό (ανώτερο προϊόν οθόνης) απαλλάσσεται μέσω του λιμένα απαλλαγής στο τέλος του τυμπάνου.
  Η trommel οθόνη αποτελείται κυρίως από τη μηχανή, το μειωτή, τη συσκευή κυλίνδρων, το πλαίσιο, τη σφραγίζοντας κάλυψη και τον κολπίσκο & την έξοδο. Λόγω της στροφής και του κυλίσματος του υλικού στο τύμπανο, το υλικό που κολλιέται στην τρύπα οθόνης μπορεί να εκτιναχθεί για να αποτρέψει την τρύπα οθόνης από την απόφραξη.

περιστροφική οθόνη

Τεχνικές παράμετροι Trommel υψηλής αποδοτικότητας των περιστροφικών μηχανών οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος:Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος 2

 

 

 

 

 

1. οδηγώντας συσκευή 2. χονδροειδής υλική απαλλαγή που ανοίγει. την κάλυψη σφραγίδων 3

4. σώμα 5 τυμπάνων. undersize υλική απαλλαγή που ανοίγει 6. που διατηρούν το πιάτο

7. κολπίσκος 8 τροφών. υποστήριγμα

 

Πρότυπο

Ικανότητα

(t/h)

Διάμετρος τυμπάνων οθόνης (χιλ.)

Μήκος

(μ)

Δύναμη μηχανών (KW)
GTS600 5-10 600 1000 1.5
GTS800 8-15 800 1200 2.2
GTS1000 15-30 1000 1500 3
GTS1200 20-50 1200 1800 5.5
GTS1500 40-80 1500 2000 7.5
GTS1800 80-150 1800 2000 11
GTS2000 130-200 2000 2500 11

 

Εφαρμογή Trommel υψηλής αποδοτικότητας των περιστροφικών μηχανών οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος:

   Οι trommel οθόνες χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία δημοτικών αποβλήτων στη διαδικασία διαλογής για να ταξινομήσουν τα μεγέθη των στερεών αποβλήτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την ανάκτηση των καύσιμο-παραγόμενων στερεών αποβλήτων. Άλλες εφαρμογές trommel των οθονών μπορούν να δουν στη διαδικασία διαλογής των λιπασμάτων ως τεχνική αυξήσεων. Επιλέγει τα λιπάσματα των μεταβλητών μερών μεγέθους για να ξεφορτωθεί τους μολυσματικούς παράγοντες και τα ελλιπή λιπαμένα υπολείμματα, διαμορφώνοντας τα τελικά προϊόντα με ποικίλες χρήσεις. Εκτός από αυτό, οι trommel χρήσης βιομηχανιών τροφίμων οθόνες στο είδος ξεραίνουν τα τρόφιμα των διαφορετικών μεγεθών και των μορφών. Η διαδικασία ταξινόμησης θα βοηθήσει να επιτύχει την επιθυμητό μάζα ή το ρυθμό μεταφοράς και να αποφύγει κάτω ή over-processing θερμότητας. Αυτό επίσης μικροσκοπικά τρόφιμα οθονών όπως τα μπιζέλια και τα καρύδια που είναι αρκετά ισχυρά να αντισταθούν στην περιστροφική δύναμη του τυμπάνου.

 

Trommel υψηλής αποδοτικότητας περιστροφικές μηχανές οθόνης για τη γραμμή παραγωγής λιπάσματος 3

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Magie

Τηλ.:: 86-15637361027

Φαξ: 86-373-3988367

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Καλύτερα προϊόντα
Άλλα προϊόντα