Αρχική Σελίδα

Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρηση AAREAL βρίσκεται στο hometown του εξοπλισμού δόνησης, πόλη Xinxiang, επαρχία Henan, Κίνα. Ειδικευόμαστε στο σχέδιο και την κατασκευή του εξοπλισμού χωρισμού και διήθησης οθόνης δόνησης, με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην παραγωγή των μηχανημάτων και του εξοπλισμού διαλογής. Είμαστε ένα από τα κύρια εμπορικά σήματα στη λεπτή βιομηχανία διαλογής.

Η επιχείρησή μας παίρνει τη «σε απευθείας σύνδεση διαλογή μεγάλης περιεκτικότητας, σε απευθείας σύνδεση συνεχής δυναμική διήθηση» ως έννοια σχεδίου προϊόντων, και τα σχετικά προϊόντα καλύπτουν τα κενά στην εγχώρια αγορά.

 

Σε απευθείας σύνδεση large-capacity σπασίματα διαλογής μέσω της παραδοσιακής έννοιας διαλογής, η οποία είναι η πραγματική βιομηχανική διαλογή, που πραγματοποιεί τη μεγάλη περιεκτικότητα και την υψηλή αποδοτική διαλογή.

Η σε απευθείας σύνδεση διήθηση πρόκειται να προκαλέσει τη συνοχή solid-liquid του χωρισμού των ιξωδών υγρών.
 

Τα προϊόντα εργοστασίων μας κυρίως γύρω από το διαχωριστή, υπερηχητικό δομένος κόσκινο, γραμμική οθόνη, διαχωριστής χαμηλός-σχεδιαγράμματος, οθόνη ανατροπέων, gyratory οθόνη, οθόνη πιθανότητας, trommel οθόνη, φυγοκεντρικό sifter ροών αέρος, gyratory sifter, οθόνη γυροσκοπίων, vibro οθόνη, δομένος sifter, κόσκινο RO/$L*RO-βρυσών, κόσκινο δοκιμής, δομένος οθόνη, δομένος κόσκινο, μηχανή διαλογής, κοσκινίζοντας τη μηχανή, που κοσκινίζει τον εξοπλισμό, εξοπλισμός χωρισμού, δομένος διαχωριστής, δομένος εξοπλισμός διαλογής, screener δονητών, δομένος διαχωριστής πολυ-γεφυρών, δομένος φίλτρο πολυ-γεφυρών, αθόρυβος δομένος διαχωριστής, δονητικός διαχωριστής, υπερηχητικό screener, δομένος κόσκινο, οθόνη δονητών, δονητικό sifter, βιομηχανικό screener, φαρμακευτικός διαχωριστής βαθμού, διαχωριστής δασοφυλάκων, sizer, μεταλλουργική ξύστρα περιστροφική δομένος οθόνη, δομένος οθόνη τροφίμων, χημικό δομένος κόσκινο, βιομηχανικό sifter, μηχανή κόσκινων τινάγματος, υγειονομικός διαχωριστής, μηχανή κόσκινων φίλτρων, που βαθμολογεί το κόσκινο, σκόνη που κοσκινίζει τον εξοπλισμό και ούτω καθεξής.

Με την υψηλή - ποιοτικά προϊόντα, καλή φήμη και υψηλός - ποιοτική υπηρεσία, τα προϊόντα μας πωλούνται καλά στις περισσότερους από 30 επαρχίες, δήμους και αυτόνομες περιοχές, και εξάγονται στην Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα, την Αργεντινή, το Βιετνάμ, το Πακιστάν, τη Μογγολία, τη Ρωσία, τον Καναδά, το Σουδάν, τις Φιλιππίνες, τα Φίτζι και άλλες χώρες. Το εισόδημα ετήσια πωλήσεων είναι σχεδόν 30 εκατομμύριο CNY.

 

 

Τεχνολογία: Η τεχνολογία διαλογής υψηλών σημείων AAREAL θα σας παρουσιάσει ολόκληρο νέο κόσμο του κοσκινίσματος.

Εμπειρία: με σχεδόν 100 είδη λύσεων διαλογής και χιλιάδες υλικά που καλύπτουν την εμπειρία, AAREAL θα σας βοηθήσει να επιτύχετε την επιστημονική και λογική διαλογή.

Λεπτομέρειες: όχι μόνο έχουμε προωθήσει τον εξοπλισμό παραγωγής, αλλά και κάνουμε την προσεκτική παραγωγή για κάθε διαδικασία και κάθε λεπτομέρεια. Λύνουμε κάθε μικρό πρόβλημα των πελατών μας σοβαρά.

 

AAREAL είναι ο αξιόπιστος και επαγγελματικός συνεργάτης στο δρόμο σας στην επιτυχία. Είναι διάσημο για την άριστη ποιότητά του, εμπειρία και η υπηρεσία, που σιγουρεύεται εσείς επιλέγει κάθε προϊόν άνετα.

AAREAL αναμένει με ενδιαφέρον ειλικρινά τη win-win συνεργασία με τους στην εγχώρια αγορά και ξένους πελάτες, κοινή ανάπτυξη, κάνει το μεγάλο επίτευγμα από κοινού.

AAREAL σας παρουσιάζει ολόκληρο νέο κόσμο της διαλογής!

AAREAL είναι η σωστή επιλογή σας!

 

Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιδρυμένη στο έτος 2008, η επιχείρηση AAREAL ειδικεύεται στην κατασκευή του εξοπλισμού διαλογής. Ο ιδρυτής και ο γενικός διευθυντής μας ο κ. Bai Xueting είναι επίσης μηχανικός. Ο κ. Bai έχει περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στο σχέδιο και την κατασκευή των δομένος οθονών. Και έχει ένα υψηλό γόητρο στη βιομηχανία εξοπλισμού οθόνης δόνησης. Τις πρώτες μέρες, ο κ. Bai ήταν ένας από τους τρεις συνεργάτες της επιχείρησης Sanyuantang. Ήταν υπεύθυνος για την τεχνολογία. Αργότερα, για μερικούς λόγους, οργάνωση του κ. Bai η επιχείρησή του AAREAL. Έτσι εστιάζουμε περισσότερο στην τεχνολογία, την ποιότητα, τις λεπτομέρειες και την εμπειρία χρηστών από οποιουσδήποτε άλλουσδήποτε κατασκευαστές κόσκινων δόνησης. Είμαστε ο ηγέτης της λεπτής τεχνολογίας διαλογής της Κίνας.

  Λέγεται συχνά που κάνει επιχειρήσεις με τους τίμιους ανθρώπους και δεν θα εξαπατηθείτε. Ο κ. Bai είναι πολύ σοβαρό και τίμιο άτομο. Υπήρξαν πολλοί πελάτες που επισκέπτονται μας πριν. Μετά από να δουν τον κ. Bai, είναι πολύ ανακουφισμένοι για να παραδώσουν τη διαταγή μηχανών διαλογής σε μας. Η παραγωγή ενός χωρισμού δόνησης που κοσκινίζει τη μηχανή έχει πολλής που κάνει με την ποιότητα ενός ανθρώπου. Πρώτος χαρακτήρας, έπειτα τα αγαθά.  

   AAREAL ακολουθεί πάντα το ρυθμό της The Times, εισάγοντας συνεχώς τις προηγμένες τεχνολογίες από την Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία και ούτω καθεξής, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πελάτες μας και να λυθούν πρόβλημα διαλογής για τους.

   Καλωσορίζουμε τους πελάτες από για να επισκεφτούμε σε όλο τον κόσμο το εργοστάσιό μας.

Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : 阿瑞尔 AAREAL

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 1420000-2840000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Πιστοποιήσεις