Αρχική Σελίδα Προϊόνταπεριστροφική δομένος οθόνη

περιστροφική δομένος οθόνη 220V 50Hz γύρω από τον υπερηχητικό διαχωριστή

Πιστοποίηση
Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Σας ευχαριστώ για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας. Όσον αφορά τις δομένος οθόνες που αγοράσαμε από την επιχείρησή σας τρία πριν από χρόνια, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι λειτουργούν και όλα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ, κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής.

—— Doru Ianculescu (από τη Ρουμανία)

Όσον αφορά τη μηχανή κοσκινίσματος, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή του, τα μεγέθη πλέγματος που επιλέξαμε την εργασία πολύ καλά για το προϊόν μας & ελειτούργησε ακριβώς από την πρώτη μέρα. Οι απαιτήσεις μας ικανοποιούν καλά αυτή τη στιγμή & το υπόλοιπο βεβαίωσε εάν είχαμε την ανάγκη για τον περαιτέρω εξοπλισμό που δεν θα διστάσουμε να σας έρθουμε σε επαφή με.

—— Μούρο του Ian (από την Αυστραλία)

Gyratory screener τύπων Rotex σας είναι μεγάλο να κοσκινίσει τον ενεργοποιημένο άνθρακα. Όχι μόνο η ακρίβεια διαλογής είναι υψηλή, αλλά και η παραγωγή είναι μεγάλη. Το πρότυπο αγγελία-1030-3P μπορεί να ικανοποιήσει την απαίτησή μας.

—— Ο κ. CK (από τη Σιγκαπούρη)

Ο δονητής κόσκινων δοκιμής AT200tap τρέχει ομαλά μέχρι τώρα. Σας ευχαριστώ για τη σύσταση με μια τέτοια χρήσιμη κοκκοποίηση ελέγχοντας τη συσκευή για το ασβεστοποιημένο κοκ πετρελαίου.

—— Alan Yung (από τη Βραζιλία)

Η περιστροφική δομένος οθόνη ay-1000-3S είναι πολύ καλή. Η επίδραση διαλογής για mung το φασόλι είναι τέλεια. Θεωρούμε τώρα ένα άλλο μικρότερο μέγεθος του χρόνου, μπορούμε να είμαστε 800mm.

—— Shubham Dalmia (από τη Σιγκαπούρη)

Είμαι Online Chat Now

περιστροφική δομένος οθόνη 220V 50Hz γύρω από τον υπερηχητικό διαχωριστή

220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator
220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator 220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator 220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator 220V 50Hz Rotary Vibrating Screen Round Ultrasonic Separator

Μεγάλες Εικόνας :  περιστροφική δομένος οθόνη 220V 50Hz γύρω από τον υπερηχητικό διαχωριστή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: AAREAL
Πιστοποίηση: ISO9001:2015
Αριθμό μοντέλου: AYC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Υποκαπνισμός-ελεύθερη ξύλινη περίπτωση κοντραπλακέ για την εξαγωγή
Χρόνος παράδοσης: 20~30 ημέρες εργασίας μετά από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής: T / T, L / C
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέθοδος καθαρισμού πλέγματος: υπερηχητικό σύστημα: υπερηχητικοί παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και μετατροπέας εφαρμογή: για τα υλικά με την ισχυρή προσρόφηση, την εύκολη συσσώρευση, το ισχυρό ιξώδες, την υψηλή στατική ηλ
Συχνότητα εργασίας: 36KHZ υπερηχητικός μετατροπέας: προαιρετικός εξωτερικός και ενσωματωμένος τύπος
Πλαίσιο οθόνης: συγκολλητικό πλαίσιο οθόνης τήξης Μετακίνηση: τρισδιάστατη δόνηση
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V 50HZ ή 110V 60HZ Συσκευή κίνησης: ένα σετ μοτέρ που δονείται κατακόρυφο
Υψηλό φως:

Υπερηχητική περιστροφική δομένος οθόνη

,

χτισμένος στο μετατροπέα γύρω από το διαχωριστή

περιστροφική δομένος οθόνη 220V 50Hz γύρω από τον υπερηχητικό διαχωριστή

 

Επισκόπηση του υπερηχητικού διαχωριστή:

Ο υπερηχητικός διαχωριστής καλείται επίσης την υπερηχητική δομένος οθόνη, το υπερηχητικό δομένος κόσκινο, το υπερηχητικό deblinding σύστημα κόσκινων, υπερηχητικό screener, υπερηχητικό διαχωριστή οθόνης κ.λπ.

Η υπερηχητική δομένος οθόνη λύνει το πρόβλημα διαλογής των υλικών με την ισχυρή προσρόφηση, την εύκολη συσσώρευση, το ισχυρό ιξώδες, την υψηλή στατική ηλεκτρική ενέργεια, την υψηλή πυκνότητα, την έξοχη λεπτή σκόνη κ.λπ. Η ακρίβεια διαλογής μπορεί να αυξηθεί από 1~100%, και η παραγωγή μπορεί να αυξηθεί από 1~10 φορές, συναντώντας πραγματικά την παραγωγή εκβιομηχάνισης 100 παγιδεψτε το πλέγμα ~500 και ανωτέρω.

Μπορεί να εγκατασταθεί στα διάφορα είδη μηχανών διαλογής, όπως ο υπερηχητικός δονητής κόσκινων δοκιμής, υπερηχητικός στρογγυλός διαχωριστής, υπερηχητικός ορθογώνιος διαχωριστής, υπερηχητική οθόνη ανατροπέων, υπερηχητική φυγοκεντρική οθόνη ροών αέρος, υπερηχητική gyratory οθόνη και ούτω καθεξής.

 

Αρχή εργασίας του υπερηχητικού διαχωριστή:

Το υπερηχητικό σύστημα διαλογής αποτελείται από την υπερηχητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ελέγχου, τον υπερηχητικό δονητή (υπερηχητικός μετατροπέας) και το πλέγμα οθόνης με το δαχτυλίδι ενεργειακής διεξαγωγής.

Το υπερηχητικό σύστημα διαλογής χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική συχνότητα υψηλής συχνότητας για να μετατρέψει στη μηχανική κινητική ενέργεια μέσω του μετατροπέα, ο οποίος κάνει τη δόνηση προϊόντων οθόνης της υψηλής συχνότητας και του χαμηλού εύρους, και η δόνηση διαβιβάζεται μέσω του δαχτυλιδιού ενεργειακής διεξαγωγής γρήγορα στην οθόνη. Αυτή η υπερηχητική δόνηση μπορεί να διευθυνθεί από το πλέγμα καλωδίων της οθόνης, κατά αυτόν τον τρόπο, κάθε πλέγμα καλωδίων είναι στην υψηλής συχνότητας δόνηση, έτσι μπορεί να αποτρέψει την παρεμπόδιση του μικρού πλέγματος, να εξασφαλίσει ότι η οθόνη κρατά πάντα τη μέγιστη αναλογία ανοιγμάτων στη διαδικασία διαλογής. Και μπορεί επίσης να βελτιώσει τη ρευστότητα του υλικού και να την κάνει να περάσει ομαλά από την οθόνη πλέγματος, λύνοντας ακριβώς τα προβλήματα διαλογής της ισχυρής προσρόφησης, εύκολος επανασυνδέστε, υψηλό ηλεκτροστατικό, υψηλό πρόστιμο, υψηλή πυκνότητα και ελαφριά συγκεκριμένη πυκνότητα. Το ξηρό μέγεθος μορίων σκονών μπορεί να ταξινομηθεί σε 25μm (πλέγμα 600).

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του υπερηχητικού διαχωριστή:

1. Επιτυγχάνοντας την υψηλή ακρίβεια και την υψηλή διαλογή πλέγματος, ελέγξτε τη στενή σειρά του μεγέθους μορίων.

2. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το ενιαίο στρώμα και πολυστρωματικός. Μια έξυπνη υπερηχητική γεννήτρια μπορεί να χρησιμοποιήσει τρεις μετατροπείς συγχρόνως.

3. Πλήρης αυτοκαθαριζόμενη λειτουργία οθόνης. Περισσότερο από 500 παγιδεύουν τη διαλογή, καμία παρεμπόδιση πλέγματος, καμία μείωση αποδοτικότητας διαλογής.

4. Μπορεί ακριβώς να λύσει τα προβλήματα διαλογής της ισχυρής προσρόφησης, εύκολος επανασυνδέστε, υψηλό ηλεκτροστατικό, υψηλό πρόστιμο, υψηλή πυκνότητα και ελαφριά συγκεκριμένη πυκνότητα κ.λπ.

5. Εξασφαλίστε ότι οι ιδιότητες του αντιμετωπισμένου υλικού παραμένουν αμετάβλητες.

6. Η ακρίβεια διαλογής μπορεί να αυξηθεί από 1~100%, και η παραγωγή μπορεί να αυξηθεί από 1~10 φορές.

 

Υπερηχητικό σύστημα διαλογής του υπερηχητικού διαχωριστή:

Τα τεχνικά τμήματα πυρήνων της υπερηχητικής δομένος οθόνης είναι το υπερηχητικό σύστημα διαλογής, και το υπερηχητικό σύστημα διαλογής διαιρείται σε υπερηχητικούς παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και μετατροπέα.

 

(1) υπερηχητική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ελέγχου:

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V 50Hz ή 110V 60HZ

Συχνότητα εργασίας: 36KHZ

Λειτουργών τρόπος: συνεχής/σφυγμός

Ρύθμιση έντασης: 50~100%

 

(2) υπερηχητικός μετατροπέας:

Ο υπερηχητικός μετατροπέας είναι πολύ σημαντικός στο υπερηχητικό σύστημα. Οι διαφορετικοί μετατροπείς έχουν τις αρκετά διαφορετικές τιμές. Οι υπερηχητικοί μετατροπείς που εισάγονται από την Ελβετία είναι ακριβότεροι. Αλλά η ποιότητα είναι πολύ υψηλή.

Υπάρχουν δύο είδη μορφής εγκαταστάσεων υπερηχητικού μετατροπέα. Κάποιο είναι ενσωματωμένο σχέδιο μετατροπέων, και άλλο είναι το εξωτερικό σχέδιο μετατροπέων.


περιστροφική δομένος οθόνη 220V 50Hz γύρω από τον υπερηχητικό διαχωριστή 0

Υπερηχητικός εξωτερικός μετατροπέας                             Υπερηχητικός ενσωματωμένος μετατροπέας

 

Διαφορές στο σχέδιο:

Στοιχείο συγκρινόμενο Εξωτερικός μετατροπέας Ενσωματωμένος μετατροπέας
Εγκατάσταση της μορφής Ο εξωτερικός μετατροπέας τοποθετείται έξω από το πλαίσιο οθόνης και το εκτεινόμενο μέρος είναι στην άκρη του πλέγματος Ο ενσωματωμένος μετατροπέας καθορίζεται άμεσα στη μέση του πλέγματος
Μέθοδος καθαρισμού Η αποσύνθεση και ο καθαρισμός είναι σχετικά κατάλληλοι Κατά καθαρισμό, την άνθρωποι πρέπει να αφαιρέσουν το πλαίσιο οθόνης, και ανυψώνουν έπειτα το πλέγμα για να καθαρίσουν
Εφαρμόσιμα υλικά Ο εξωτερικός μετατροπέας δεν έχει τη απευθείας επαφή με το υλικό, έτσι μπορεί να προστατεύσει το μετατροπέα αποτελεσματικά, που βελτιώνει τη ζωή υπηρεσιών, καλύπτοντας την ακρίβεια και την παραγωγή

Ο ενσωματωμένος μετατροπέας θα έρθει σε επαφή με το υλικό κατά τη διάρκεια της χρήσης.

Για μερικά αγώγιμα και διαβρωτικά υλικά, η επαφή με το μετατροπέα θα μειώσει τη ζωή υπηρεσιών, και έχει επιπτώσεις επίσης στη συχνότητα παραγωγής, με αυτόν τον τρόπο μειώστε την ακρίβεια και την παραγωγή.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Xinxiang AAREAL Machine Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Magie

Τηλ.:: 86-15637361027

Φαξ: 86-373-3988367

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)